Array
(
    [0] => Array
        (
            [name] => Рус
            [code] => ru-ru
            [href] => https://dizainmari.com.ua/blog/trendovye-fasony-platev-bolshogo-razmera-na-2021-god/
            [href_lang] => https://dizainmari.com.ua/blog/trendovye-fasony-platev-bolshogo-razmera-na-2021-god/
        )

    [1] => Array
        (
            [name] => Укр
            [code] => uk-ua
            [href] => https://dizainmari.com.ua/ua/blog/trendovye-fasony-platev-bolshogo-razmera-na-2021-god/
            [href_lang] => https://dizainmari.com.ua/ua/blog/trendovye-fasony-platev-bolshogo-razmera-na-2021-god/
        )

)
ПРАЦЮЄМО: ПН-ПТ 09:00 – 18:00. СБ-НЕД - ВИХІДНИЙ
  • Dizain Mari
  • Блог
  • Трендовые фасони суконь великого розміру на 2021 рік

Трендовые фасони суконь великого розміру на 2021 рік

Сукня вважається одним з жіночних і сексуальних предметів гардеробу. Але, як грамотно вибрати сукня для повних так, щоб виглядати прекрасно, а почувати себе комфортно? Уміле поєднання фасону, кольору, матеріалу, набору прикрас і аксесуарів здатні пышечку зробити візуально стрункіше, боязку низькорослу леді перетворити на упевнену стильну жінку. Досить притягнути увагу до достоїнств своєї фігури, при цьому, приховати усі проблемні ділянки.

Вибираємо сукню для повних за правилами

Кожна з нас знає свої "сильні сторони". У когось це пишний, але підтягнутий бюст, досить стрункі ноги, вузька талія, витончені зап'ястки і щиколотки. Для інших вони ж можуть бути недоліками: повні стегна, живіт, що випинає, широкі плечі, складки на спині і боках. Тільки з урахуванням цих плюсів і мінусів можна зробити вибір ідеальної сукні, відповідної модниці будь-якого розміру.

А з мішкуватими і безформними балахонами, які на 2-3 розміри більше вашого, доведеться назавжди розлучитися. Кожна з нас гідна наряду, підібраного по фігурі. Особливо це стосується суконь для повних жінок. Відмінно виглядати мріє кожна жінка, навіть якщо її габарити далекі від стандартних. При величезному виборі моделей, що надаються інтернет-магазинами (ХХ), залишається тільки правильно вибрати фасон.

Пампушкам не походять занадто тонкі тканини, тому віддайте перевагу щільнішому матеріалу, здатному тримати форму, створювати ефект, що тягне, підтримує.

Дешеві тканини низької якості також вам не підійдуть. Гідно виглядати в мішковині неможливо! Але, спочатку про фасони.

Трендовые фасони суконь для жінок великого розміру

Рекомендації модних стилістів для жінок з пишними формами зводяться до наступних необхідних кожній модниці фасонам суконь :

  • силует А - що поступово розширюються до низу, зачату цілісні перед і спинка. Легкий витончений кльош відмінно приховує стегна і талію. Не перешкоджають рухам, роблять сукню комфортною. Образ легшає, воздушнее, элегантнее. За бажання область талії підкреслюється за допомогою пояса.
  • сукня-футляр має відмінний моделюючий ефект і універсальність. Цей фасон слід вибирати строго за розміром, щоб на нім не утворювалися зайві складки, здатні зіпсувати зовнішню привабливість. Основа для сукні цього фасону - щільне малорозтяжне полотно з поліестеру, штапеля, у більшості випадків однотонного кольору глибокого відтінку.
  • "Кажан" ідеальний фасон для пані, зростання яких від 170 см і вище. Завдяки витонченим рукавам широкого крою повні плечі і руки ховаються, візуально полегшуючи верхню частину фігури.
  • фасон "трапеція" характерний подолом, який поступово розширюється по усій довжині миди. Ці моделі урівноважують пропорції людини. Вони підійдуть як власницям фігури "груша", так і "яблуко". Для тих, у кого плечі і бюст масивніші за нижню частину тулуба - це ідеальний варіант.
  • асиметрія - хаотичний безлад в принте або крої завжди притягує увагу, відволікаючи його від недосконалих розмірів, повноти, ширини, інших проблем фігури. Може розташовуватися на поясі, проймі, нижньому краю сукні.
  • з високою талією (типу "Татьянка") - сукні грецького стилю, і інші, схожі сукні, в яких відбувається візуальне подовження тулуба, полегшення ділянки пояса, а талія і стегна стають стрункіше, драпіруються ніжними складками.
  • з легкою драпіровкою. Захоплюватися ліхтариками і рюшами н треба. Вони повинні розташовуватися в тому об'ємі і напрямі, який грає візуально на стрункість фігури, полегшення талії, стегон, спини, сідниць. Кращий варіант - злегка приталений фасон сукні, прикрашений від плечей до талії вертикальними складками, або нижче талії. За рахунок цього наряд стає женственнее, а його власниця виглядає в нім стильно і елегантно.
  • сукні із запахом добре підкреслюють жіночність, достоїнства фігури, притягують погляди до цікавого бюста, відволікаючи їх від широких, масивних стегон, сідниць, колін. Цей фасон передбачає асиметрію, яка візуально звужує талію, V- образна пройма подовжує лінію шиї. Прикрашається часто модель цього фасону великим бантом на талії або красивою яскравою застібкою.

Фасон вибираної моделі, залежить від призначення: сукня для свята або повсякденною шкарпетки, для роботи, банкету або поїздки на дачу. На повсякденну роботу рекомендуємо вибирати модель, що має чіткі геометричні форми, струмуючий силует. Вони візуально витягають жіночу фігуру, відволікають увагу від проблемних ділянок зовнішності.

Відвернуть увагу від повних рук з "крилами" моделі з довгими рукавами для жінок у віці. Ось на них рюші і волани рекомендовані. Молодим пампушкам ідеально підходять фасони, що передбачають складки, драпіровки за типом античних тунік. Стилістами і модельєрами створена безліч повсякденних і нарядних фасонів, образів, що перетворюють повних жінок. Вони відмінно виглядають на модницях від малого до старого і повністю виконують свою функцію.